Grote rommelmarkt Manege Moedig Voorwaarts

Aanstaande zondag staat de overdekte rijbak van Manege Moedig Voorwaarts vol kramen met tweedehands spullen. Wie op zoek is naar boeken, kleding, speelgoed of kleine huishoudelijke apparatuur, kan er tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje komen nemen. Het Rad van avontuur draait de hele dag, kinderen kunnen bij droog weer een ritje op een ponny maken en de inwendige mens kan genieten van het nodige lekkers. De opbrengst van de bazaar is zoals ieder jaar bestemd voor het paardrijden voor gehandicapten.

Al bijna veertig jaar zet de manege zich in om mensen met een handicap verantwoord te kunnen laten paardrijden. Paardrijden versterkt de spieren en is ontspannend. Het resultaat is vaak verbetering van de algemene lichamelijke en geestelijke conditie. Het wordt elk jaar moeilijker om de manege draaiende te houden. Paarden, speciale zadels, maar ook voer en een goede huisvesting voor de paarden en de pony’s kosten geld, net als de dierenarts en hoefsmid.

De manege hoopt dan ook dat de bazaar veel opbrengt. Wie de manege kan helpen aan extra marktwaar en in huis nog goede spullen heeft liggen die verkocht kunnen worden, kan deze tot en met vrijdag komen brengen tussen 08.00 en 18.30 uur. De manege is te vinden aan Wassenaarseweg 525. Meer informatie over Moedig voorwaarts staat op www.spgleiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×