Ellen Pieters als de Zangeres zonder Naam, foto: PR Leidse Schouwburg.

Zangeres zonder Naam even terug in Leiden

In maart volgend jaar kunnen de Leidenaren hún Zangeres zonder Naam weer op het podium bewonderen in de musical over haar leven. Rietje Bey, zoals zij genoemd wordt in de Sleutelstad, wordt vertolkt door actrice Ellen Pieters in het muzikale verhaal over de zangeres. Afgelopen maandag kwam Pieters, in de gedaante van de 13 jaar geleden overleden zangeres, per koets naar de Leidse Schouwburg waar zij onder grote publieke belangstelling werd ontvangen. Na het welkomstwoord van Ruud de Graaf, vertelde Hans Cornelissen over de muzikale theaterproductie. In de musical worden bekende liedjes vertolkt, zoals: Mexico, Ach Vaderlief, Moedertjes graf, Mijn leven, Mandoline in Nicosia en ’t Was aan de Costa del Sol. Meer info: www.leidseschouwburg.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×