HBD-STER voor de Kopermolen

Winkelcentrum de Kopermolen in de Merenwijk heeft de eerste HBD-STER, behorend bij het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Vandaag om 11.00 uur, ontvangt burgemeester Lenferink het bijbehorende certificaat en de stertegel, die hij in de grond zal slaan. Op Initiatief van de ondernemers Lars van Nieuwkoop (Albert Heijn) en Erik Hauwert (Etos), is het project dat moest leiden tot het keurmerk, in april 2010 gestart. Onder leiding van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel hebben de ondernemers, eigenaar Van der Vorm Vastgoed, gemeente, politie en brandweer een plan van aanpak voor de verbetering van de veiligheid in de Kopermolen opgesteld. De afspraken uit dat plan zijn opgenomen in een convenant, dat alle betrokkenen hebben ondertekend. De ster die dadelijk door Maarten Duijn van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel wordt uitgereikt, is een kroon op het werk dat het afgelopen anderhalfjaar is verzet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×