De 45-jarige Barry Maguire wordt sinds woensdagnacht vermist in Noordwijk.

Politie opzoek naar vermiste Barry Maguire

De politie is opzoek naar Barry Maguire, die in de nacht van woensdag op donderdag verdween. De 45-jarige Maguire logeerde in een hotel aan de Wilhelminaboulevard. Hij is daar voor het laatst gezien, toen hij in de nacht van woensdag op donderdag rond 01.00 uur vertrok. Hij droeg toen een beige/bruin geruit colbert en een donkere broek. Op het strand zijn langs de vloedlijn schoenen en een portefeuille gevonden, die waarschijnlijk van hem zijn. Een zoektocht met onder meer een helicopter en boten, heeft niets opgeleverd. Ook een oproep op twitter leverde niets op. Wie Maguire sinds die nacht nog gezien heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×