Ook rappers Typhoon en Vlijmscherp waren van de partij, foto: PR.

Kennisfestival Leiden geopend met Hiphop University

Afgelopen donderdagavond ging in het Rijksmuseum van Oudheden het Kennisfestival Leiden van start met een bijzondere ontmoeting tussen Hiphop artiesten en wetenschappers. Het festival werd geopend door burgemeester Lenferink en prof. Simone Buitendijk, vice-rector magnificus van de Universiteit Leiden. Graffiti-kunstenaars, breakdancers en rappers gingen in gesprek met wetenschappers Rivke Jaffe (culturele antropologie) en Jiska Duurkoop (taalwetenschap) over de verbinding tussen wetenschap en de hiphop-cultuur. Het Kennisfestival in Leiden loopt tot en met zondag 30 oktober en biedt een afwisselend programma voor jong en oud. Het volledige programma is te vinden op www.leiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×