'Mannetje Jas', foto: PR.

‘Mannetje Jas’, leuke kindervoorstelling in Leidse Schouwburg

Op zondag 6 november is in de Leidse Schouwburg de leuke voorstelling ‘Mannetje Jas’ te zien voor kinderen vanaf 4 jaar. ‘Mannetje Jas’ heeft het altijd ijskoud, of het nu winter of zomer is en stookt zijn kachel altijd zo hoog op, dat niemand meer langs wil komen. De eenzaamheid maakt hem nog kouder en zelf 20 jassen over elkaar helpen niet meer. Op het moment, dat hij een vrouwelijk lotgenootje ontmoet, is het probleem eindelijk opgelost. De regie is van Dick Hauser, muziek Boudewijn Tarenskeen, tekst Janine Brogt en spel door Laus Steenbeeke en Sytske van der Ster. De voorstelling begint om 14.30 uur. Meer info: www.leidseschouwburg.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×