Het Oude Raadhuis van Warmond, foto website.

Noodkreet vereniging Het Oude Raadhuis van Warmond

Aan de vooravond van de Kunstweek Warmond heeft de vereniging Het Oude Raadhuis van Warmond een noodkreet uit laten gaan om leden te werven voor de vereniging. Dit naar aanleiding van de komende subsidiestop van de gemeente Teylingen. Het ledental van de vereniging, dat op dit moment ruim 300 bedraagt, zal de komende tijd bijna moeten worden verdubbeld om de gelijknamige galerie van de vereniging financieel draaiend te kunnen houden. De galerie is sinds 30 jaar gevestigd in het voormalig raadhuis, nu een Rijksmonument, op het pleintje bij de pomp in het hart van het dorp en exploiteert niet alleen een galerie, maar organiseert ook elke zomer een aantal themamarkten rond het dorpsplein, een Kerstmarkt en de traditionele Kerstsamenzang op 24 december.

Zaterdag 5 november gaat de Kunstweek Warmond van start, een cultureel evenement dat dit jaar voor de eerste keer onderleiding van de vereniging Het Oude Raadhuis wordt georganiseerd. De gemeente heeft zich uit de organisatie teruggetrokken, maar ondersteunt dit project financieel nog wel. Zie voor het volledig programma: www.kunstweekwarmond.nl

Advertentie

Cultuur Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×