‘Steppen tegen Kanker’ tijdens swingend Pleinfestival

Dit hele weekend wordt er weer een uitbundig Pleinfestival gehouden op de Leidse Garenmarkt. Gistermiddag gaf Sportschool Vrouwfit een sportieve workshop ‘Steppen tegen Kanker’, waaraan zangeres Naomi, die zelf al 16 jaar tegen de ziekte strijdt, haar medewerking verleende. Zij riep mensen op haar financieel te steunen voor het goede doel: ‘Kankerbestrijding Stichting STOPhersentumoren.nl’. Gisteravond stond in het teken van de disco dance classics met onder andere Thea Austin, DJ Sven (van Veronica) Robin S., Roselle en Naomi. Vanmiddag treden onder andere de band O Nine en DJ Randy Collé op. (Foto’s: Emile van Aelst)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×