Pianiste Hanna Shybayeva, foto: PR.

Bijzonder klassiek concert bij Kunstkring Burcht

Zondagmiddag, 13 November, geven pianiste Hanna Shybayeva en sopraan Sylvia O`Brien een bijzonder klassiek concert bij Kunstkring Burcht. Het getalenteerde tweetal brengt een gevarieerd recital met liederen van zowel Duits georiënteerde componisten zoals Wolf, Straus, Chopin en Schonberg als Franse en Spaanse componisten als Debussy, Ravel en de Falla. Het belooft een spannende muzikale middag te worden van twee uitmuntende musici, die hun sporen wereldwijd verdiend hebben. Het concert begint om 15.00 uur in de Tuinzaal van de Burcht. Meer info en kaarten: www.deburchtleiden.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×