Zuid-Afrikaanse formatie ‘Goodluck’ te gast in Leidse QBUS

‘Goodluck’ is op dit moment de meest succesvolle Zuid-Afrikaanse formatie en staat na de twee grote nummer 1 hits ‘Hop On Hop Off’ en ‘Taking It Easy’, momenteel op de vierde plaats in de Zuid-Afrikaanse top 10. De formatie bestaat uit DJ, producer en percussionist Ben Peters, saxofonist en DJ Raiven Hannsmann en zangeres, componist en producer Juliet Harding. Deze week staat de formatie in Nederland. Het concert in Leiden, aanstaande dinsdag in de Leidse QBUS van deze electro swingformatie, is al bijna uitverkocht. Radio West wijdt die dag in de ‘Middagshow’ haar programma aan deze band en op donderdag 3 november is Goodluck vroeg in de ochtend live op Radio 6 te horen in het programma ‘Eerst Jaap’.

Concerten: 1 november QBus Leiden, aanvang 21.30 uur; 4 november Sugar Factory Amsterdam, aanvang 21.30 uur Meer info: www.goodlucklive.com

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×