De Blauwe Tram, foto: PR

‘De Blauwe Tram rijdt’ nog eenmaal langs BplusC

Met ingang van vandaag ‘rijdt’ de Blauwe Tram nog eenmaal bij verschillende bibliotheken langs en zo ook bij BplusC. Vanaf 11 november is op de locatie aan de Nieuwstraat een interessante expositie te bezichtigen en worden er diverse activiteiten rond de tram georganiseerd. De Blauwe Tram reed 80 jaar lang in Leiden en de regio en maakte op 13 november 1961 haar allerlaatste rit van Rijnsburg naar Den Haag. In de expositie herleeft de herinnering aan de Blauwe Tram, onder meer in de vorm van historische foto’s en informatie die het Historisch Genootschap De Blauwe Tram in de loop der jaren verzamelde. Op 17 november van 10.00 – 11.30 uur houdt dit genootschap een diapresentatie en een lezing bij BplusC. Bezoekers kunnen ook eigen foto’s en herinneringen meebrengen.

Aanmelden kan via de klantenservice van BplusC, locatie Nieuwstraat 4, Leiden of per e-mail bij b.levie@BplusC.nl  en telefonisch via: 0900 23 23 000.

Volgend voorjaar wordt een literaire fietstocht over de Blauwe Tram georganiseerd.
Meer info: www.BplusC.nl  of www.debibliotheek.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×