Overval geldwagen in AVRO ‘Opsporing Verzocht’

Op dinsdag 8 november wordt in het AVRO programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de overval op een geldwagen, die plaatsvond op 25 oktober jl. De opnamen voor het programma worden aanstaande vrijdag gemaakt op de plek waar de overval gepleegd werd, aan de Statendaalder bij winkelcentrum Winkelhof. De overvallers waren via een balkon boven de bank bij de geldwagen gekomen, die voor de bank geparkeerd stond. In de geldwagen zaten twee mannen die met een wapen bedreigd werden. De overvallers gingen vervolgens met een onbekende buit de parkeergarage in, die onder het winkelcentrum ligt. Een grootschalig politieonderzoek leverde niets op . Wel werden in de Vogelbuurt spullen aangetroffen, die mogelijk van de daders zijn. Het programma wordt om 21.30 uur op Nederland 1 uitgezonden; de herhaling is op woensdag om 11.15 uur op Nederland 2.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×