Mauro Manuel en zijn pleegouders zijn overdonderd door de massale steun op het Plein vanmiddag. Het heeft er niet toe geleid dat Mauro alsnog een verblijfsvergunning krijgt. (Foto's: Chris de Waard).

Geen verblijfsvergunning voor Mauro Manuel

Met een krappe meerderheid heeft de Tweede Kamer vanmiddag besloten dat Mauro Manuel geen verblijftvergunning krijgt. Moties van de oppositiepartijen om Mauro toch te laten blijven werden verworpen. Ook de ‘CDA-dissidenten’ Koppejan en Ferrier steunden het kabinet. Vanmiddag werd nog een grote manifestatie voor Mauro gehouden op het Plein voor het gebouw van de Tweede Kamer. Ook veel Leidenaren kwamen daar om steun te betuigen aan Mauro. Ook werd de petitie ‘Mauro mag blijven’ aangeboden. In een week tijd werd die door 58.000 mensen getekend. De tegen-petitie ‘Mauro moet weg’ kreeg 47 stemmen.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×