Jubileumsymposium De Bakkerij

Diaconaal Centrum De Bakkerij bestaat 25 jaar, en viert dat op zaterdag 12 november met een jubileumsymposium. John Steegh, voormalig wethouder voor Groen Links, Els Koster, voorzitter van de Raad van Bestuur van Libertas Leiden, en Peterhans van den Broek, oud voorzitter van de Hervormde Diaconie Leiden/Gezamenlijke Diaconieën, zullen stilstaan bij de vraag wat de beoogde veranderingen van de maatschappij voor gevolgen hebben voor het werk van diaconale organisaties. Daarna kunnen de bezoekers hun gedachten over de toekomst van het diaconale werk spuien tijdens een ideeënmarkt. Het eindresultaat van het symposium moet een aantal concrete, richtinggevende doelen opleveren voor het diaconale werk in de komende jaren. Op het symposium wordt het stripboek `Het Geheim van De Bakkerij’ gepresenteerd. De tekenaar, Geert De Sutter, zal aanwezig zijn om te signeren. Informatie over het symposium is te vinden op www.debakkerijleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×