Centrummanagement wil meer winkels en bezoekers

Het Centrummanagement Leiden steekt een ton in het opkrikken van het aantal bezoekers aan het centrum van Leiden. Ook bij het terugdringen van de leegstand van winkelpanden gaat het CML een rol spelen. Onder meer door winkels en winkelpanden beter te matchen. Zo moet een gevarieerder aanbod ontstaan op plekken waar dat nu niet (meer) zo is. Bijvoorbeeld op de Breestraat. De gemeenteraad stelde het geld onlangs beschikbaar. Voorwaarde is wel dat er concrete resultaten worden geboekt. Centrummanager Erwin Roodhart ontwikkelt daarom ook meetinstrumenten om de effecten inzichtelijk te maken. Hij waarschuwt daarbij wel dat het een zaak van lange adem is, voordat het winkelaanbod zichtbaar veranderd zal zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×