Getuigen poging straatroof gezocht

Gisteravond omstreeks 18.00 uur werd een 37-jarige Leidse overvallen door twee jongens op de Valkensteeg. De vrouw liep langs Molen de Put, waar een aantal jongens op een bankje zat. Toen de vrouw via het Rapenburg naar de Valkensteeg onder een poort doorliep, werd zij plotseling geduwd door twee jongens uit dat groepje. De vrouw viel op haar knieën en hand en de jongens probeerden al schoppend haar tas te bemachtigen. Het slachtoffer begon te gillen en de jongens gingen zonder buit vandoor richting het Galgewater. De vrouw waarschuwde even later de politie. De politie doet onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem. De jongens zijn tussen de 15 en 20 jaar oud, zijn ongeveer 1.70 meter en droegen een korte, donkere jas.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×