Vierde mogelijke overvaller juwelier aangehouden

Politie Hollands Midden heeft gisteravond de vierde verdachte van de overval op een juwelier aan de Oegstgeesterweg in Rijnsburg aangehouden. Het betreft een 23-jarige Amsterdammer. Eerder die dag werden, kort na de overval die gisterochtend plaatsvond, al drie andere verdachten aangehouden: een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 42-jarige man uit Almere en nog een 23-jarige man uit Amsterdam De buit is deels teruggevonden. De politie zet haar onderzoek naar de zaak voort. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×