Bonaventuracollege naar NK Debatteren voor Scholieren

Op vrijdag 11 november reist een debatteam van het Bonaventuracollege aan de Burggravenlaan af naar het Niftarlake College in Maarssen, om daar deel te nemen aan de voorronde van het NK Debatteren voor Scholieren 2011. De scholieren zullen debatteren over actuele onderwerpen als kunst- en cultuursubsidies, integratie- en asielbeleid, ontwikkelingshulp en het minimumloon. De teams kunnen de stellingen vooraf voorbereiden, maar horen pas vlak voor het debat of ze voor of tegen moeten zijn.

In totaal doen er ruim honderd middelbare scholen uit heel Nederland mee aan het NK Debatteren voor Scholieren. De finale vindt plaats op zaterdag 10 december, bij de Universiteit Leiden. Het toernooi wordt georganiseerd door het Nederlands Debat Instituut, ondersteund door SNS REAAL Fonds en is een van de grootste scholierencompetities van het land.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×