Ouderworkshop huiswerkhulp

Tijdens de Week van het Huiswerk die duurt van 14 tot 18 november, worden in het hele land workshops huiswerkhulp voor ouders gegeven. Ervaren onderwijskundigen leren ouders aan de hand van tips en trucs op het gebied van studieaanpak, planning en structuur, hoe ze hun kind huiswerkbegeleiding kunnen geven. Veel kinderen maken tegenwoordig gebruik van huiswerkbegeleiding of bijles. Ouders zijn vaak onzeker over hun eigen mogelijkheden. Op verzoek van het Magazine J/M voor Ouders heeft het huiswerkinstituut Studiekring daarom workshops ontwikkeld waarin ouders toegerust worden met theoretische en praktische kennis met betrekking tot het begeleiden van hun eigen kinderen. Op dinsdag 15 november vindt de workshop plaats op Hoge Rijndijk 116 en op donderdag 17 november op Houtlaan 15. Meer informatie is te vinden op www.studiekring.nl/toolkit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×