Getuigen gezocht beroving pizzakoerier aan Flevoweg

Afgelopen woensdagavond, rond 20.45 uur, kreeg de politie een melding dat een pizzabezorger was beroofd aan de Flevoweg. De 16-jarige pizzakoerier werd door twee jongens bedreigd met een mes toen hij zijn bestelling wilde afleveren. Na meerdere kopstoten gaf de jongen zijn werkportemonnee af, waarmee de daders de benen namen richting de Ketelmeerlaan en later de Kopermolen. De bezorger waarschuwde de politie en volgde zelf één van de jongens, die ter hoogte van de Saffraantuin de bosjes invluchtte. Daarna was hij verdwenen. Ook de politie zocht tevergeefs naar de daders en vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De overvallers zijn circa 15 à 16 jaar oud, ongeveer 1.75 meter met een tenger postuur. Ze droegen donkere jassen. Eén had een capuchon op en de ander droeg een capuchon en een wit petje.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×