Veiling restaurantweek: bijna 20.000 euro voor Glazen Huis

De veiling die gisteravond werd gehouden tijdens de officiële start van de Leidse restaurantweek in restaurant Woods heeft 19.810 euro opgebracht. Het geld gaat naar Serious Request. (Foto’s: Chris de Waard, video: Ilove Leiden.com).

Vandaag gaat de Leidse Restaurantweek van start. Voor het derde jaar op rij kan er bij de deelnemende restaurants worden gedineerd vanaf 25 euro. Er doen 48 restaurants mee, de meeste uit Leiden, maar ook in Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Oud Ade en Wassenaar doen restaurants mee. De officiële start was gisteravond bij restaurant Woods waar alvast kon worden voorgeproefd tijdens een feestelijk benefietdiner. Ook werd er een veiling gehouden ten bate van het Glazen Huis. Veilingmeester Aad van der Luit wist daarmee bijna 20.000 euro bij elkaar te hameren voor oorlogsmoeders in Afrika.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×