COPD-risicocheck in Diaconessenhuis

Op woensdag 16 november is het Wereld COPD Dag. De afdeling longziekten van het Diaconessenhuis, organiseert dan samen met het Astmafonds een COPD-risicocheck. Longartsen en verpleegkundigen zitten tussen 09.00 en 12.00 uur in de hal van de poliklinieken klaar, om de COPD-risicocheck te doen bij (ex)rokers met klachten van kortademigheid, hoesten en/of slijm, die ouder zijn dan 40 jaar. Afhankelijk van de bevindingen, krijgen patiënten zonodig het advies contact op te nemen met hun huisarts. Deelname is gratis en een afspraak maken, is niet nodig.

Mensen met COPD hebben last van ernstige benauwdheid. Als de ziekte tijdig wordt ontdekt, is goede behandeling mogelijk.  

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×