Twee geweldadige autodieven aangehouden

Gisteravond, rond 20.45 uur, heeft de politie twee Rotterdammers van 12 en 19 jaar aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een diefstal van een auto waarbij de 72-jarige eigenaar op zijn hoofd werd geslagen. De eigenaar deed die avond de deur open voor het tweetal, dat meldde, dat er spullen waren gevonden, die waarschijnlijk van de bewoner waren. De 72-jarige Leidenaar nam de twee jongemannen mee in zijn auto op weg naar de persoon, die de spullen gevonden zou hebben. Onderweg op de Saffierstraat bleken de twee andere bedoelingen te hebben en sloegen de man op zijn hoofd en dwongen hem uit te stappen. Toen het slachtoffer luid om hulp schreeuwde namen de mannen de benen en vluchtten richting de Damlaan de struiken in. Hier werden ze kort daarna aangehouden door de politie en meegenomen naar het bureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×