Wijziging verkeerssituatie A4 bij Leiderdorp

In de nacht van aanstaande vrijdag op zaterdag 12 november wordt het verkeer van de A4 richting Amsterdam omgeleid naar de nieuw aangelegde rijbaan ter hoogte van de meubelboulevard bij Leiderdorp. Hiervoor vindt om ongeveer 02.00 uur ’s nachts een korte verkeersstop plaats van circa 10 minuten. Het verkeer op de A4 moet rekening houden met enige hinder. In het weekend van 25-28 november wijzigt ook de verkeerssituatie op de A4 in de richting van Den Haag. Ook dit verkeer gaat dan over het nieuwe deel van het asfalt rijden. Deze verkeerssituatie met 2 rijstroken in beide richtingen blijft van kracht totdat het eerste deel van de nieuwe verdiepte ligging klaar is. Meer info: www.vanAnaarBeter.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×