CU bezorgd over zwaar verkeer op Groenebrug

Net als veel buurtbewoners, is ook de ChristenUnie bezorgd over de situatie rond de Groenebrug. Sinds de Raamsteeg afgesloten is, rijdt er veel zwaar verkeer over deze brug, die ligt tussen de Doezastraat en het Steenschuur. De CU wil van het college weten of het de bedoeling was dat de afsluiting van de Raamsteeg tot een verhoging van de druk voor de Groenebrug zou leiden en of vooraf is ingeschat of de brug dit aan zou kunnen. Als dat niet is gedaan, wil de CU weten of burgemeester en wethouders de zorgen van de omwonenden delen en of ze maatregelen willen treffen om de brug te beschermen en verstevigen, om verdere overbelasting te voorkomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×