Kunstbende Zuid-Holland actief van start

Kunstbende Zuid-Holland, de talentenjacht voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar, is actief van start gegaan. De Kunstbende reist langs diverse scholen om leerlingen kennis te laten maken met deze talentenjacht. ‘The Baggy Trouser’, winnaar van vorig jaar is samen met de Kunstbende inmiddels ook al te zien geweest op het Leidse Da Vinci-College. De organisatie biedt de jongeren een professioneel podium en daarmee de kans om talent te ontwikkelen op gebied van: Dans, Expo, Fashion, Film & Animatie, Muziek, Taal, Theater & Performance en DJ. De voorronde van Kunstbende Zuid-Holland vindt plaats in Rotterdam op 11 februari. Het thema is dit jaar ‘Vreemd’ en iedereen tot en met 18 jaar kan zich nog aanmelden om mee te dingen naar aantrekkelijke prijzen zoals: vrijkaarten, sportschoenen, abonnementen, hoofdtelefoons, museumjaarkaarten, fotoshoots, kledingsets, studiotijd en publicaties en natuurlijk de ‘eeuwige roem’. www.kunstbende.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×