Minister Marja van Bijsterveldt, foto: PR.

Minister Marja van Bijsterveldt te gast bij CDA Politiek Café

Aanstaande woensdag bezoekt Marja van Bijsterveldt, minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen, het Leidse CDA Politiek Café. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: de mogelijke fusie tussen universiteiten, de verhoging van prestaties van leerlingen, schooluitval en de vraag of Leiden inderdaad een kennisstad is. Iedereen is vanaf 20.00 uur welkom om met de minister in gesprek te gaan over deze actuele kwesties. Het Politiek Café wordt gehouden in het nieuwe ROC gebouw aan de Lammenschansweg.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×