Fietsenstalling onder perron 1 beter bereikbaar

De fietsenstalling onder perron 1 van het centraal station wordt beter bereikbaar gemaakt. In de huidige situatie moeten fietsers over de busbaan of over de stoep om er te komen en dat leidt regelmatig tot ergernis of onveilige situaties. GroenLinks kaartte de kwestie donderdag aan bij de behandeling van de Leidse begroting en krijgt zijn zin. Volgens wethouder Van Woensel is er fysiek ruimte voor aanpassingen. Bij de stemming bleek dat de hele gemeenteraad de aanpassing ook echt wil. GroenLinks-fractievoorzitter Pieter Kos denkt dat de aanpassing ook tot een betere bezetting van de fietsenstalling zal leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×