Culinaire en wijnavond voor Xenia

De Rotary Club Leiderdorp organiseert een Culinaire en wijnavond voor hospice Xenia, een plaats waar jong-volwassenen uit de regio hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. De avond vindt plaats Op woensdag 23 november, bij het ROC aan Leidsedreef 4. Tijdens een proeverij van vijf gangen, kunnen de deelnemers genieten van verschillende amuses en 10 verschillende wijnen. Over alle wijnen geeft Patrick van Leeuwen van Wijnhandel Van Leeuwen, een deskundige toelichting. De hapjes die tijdens de proeverij geserveerd worden, zijn gemaakt door studenten en docenten van de Middelbare Hotelschool van ROC Leiden. Zij houden daarbij rekening met de verschillende wijnsmaken. Alle aanwezigen kunnen na de proeverij van wijnen en hapjes ook nog gebruik maken van de inbegrepen koffie- en theeproeverij, die wordt verzorgd door Simon Lévelt Koffie & Thee Speciaalzaak.

Verder is er een veiling, van diverse goederen en diensten, waaronder arrangementen van winkels en restaurants. De avond wordt besloten met een naproeverij van zes wijnen. Na afloop kunnen alle aanwezigen direct een bestelling plaatsen van de geschonken en (gepresenteerde) wijnen, koffie en thee. De wijnproefavond begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegangskaarten kosten 15 euro per persoon en zijn te koop via emens@gmail.com en aan de zaal.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×