Actie PvdA voor beter openbaar vervoer

Komende zaterdag voert de PvdA actie voor beter openbaar vervoer. Volgens de partij blijven de kwaliteit en kwantiteit van het openbaar vervoer in Zuid-Holland-Noord achter. Met name in het gebied tussen Leiden, Alphen en Gouda kan het beter. Zaterdag trekt een karavaan van staten- en fractieleden per trein van Gouda via Alphen naar Leiden. In alle steden die de stoet passeert, kunnen reizigers hun klachten en wensen ten aanzien van het openbaar vervoer melden. Ook ondertekenen Statenleden en gemeenteraadsleden een manifest, waarin staat dat ze de afbraak van het OV in de regio gezamenlijk zullen bestrijden. De PvdA is tussen 13.00 en 13.45 uur te vinden in een kraam voor Leiden CS.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×