De architect, foto: PR.

Pepernotenmachine en nieuwe keuken in huis van Sinterklaas

Kluspieten hebben het huis van Sinterklaas de afgelopen dagen verbouwd. Er is een nieuwe keuken aangelegd, voorzien van kookeilandgrote rokende pitten, een groot werkblad en genoeg ruimte om pannen, potten en ander keukengerei op te hangen. Ook de slaapkamers en huiskamer zijn opgeknapt. Verder is er een pepernotenmachine geïnstalleerd. Door te draaien aan een hendel, worden de pepernoten bereid. De machine is voorzien van verschillende buizen en schoorstenen, een rookpluimpje, een knipperend lampje en een grote ketel. Het huis van Sinterklaas is van 20 november tot en met 4 december dagelijks open. Meer informatie staat op www.huisvansinterklaas.nl   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×