Netwerkbijeenkomst Stedenband Leiden-Juigalpa

In het Rijnlands Revalidatie Centrum vindt morgen een netwerkbijeenkomst plaats voor alle partners, vrijwilligers en geïnteresseerden van de stedenband met Juigalpa. Naast het RRC zullen het ROC Leiden, BplusC, Woningbouwcorporatie Portaal, Mi Caso (Leidse ondernemers), de Stichting Vriendschapsband Leiden Juigalpa (SVLJ), het Activiteitenplatform Leiden – Juigalpa e.a. hun werkzaamheden presenteren in tafelrondes. Doel van deze bijeenkomst is het versterken van de onderlinge verbondenheid tussen alle bij de stedenband betrokken organisaties, mensen en projecten. Daarnaast vormt de netwerkbijeenkomst de bezegeling van de samenwerking tussen het RRC en de SVLJ, die moet leiden tot verbetering van de zorg voor mensen met een beperking in Juigalpa in Nicaragua.

De bijeenkomst begint morgen om 19.30 uur. Het revalidatiecentrum is te vinden aan Wassenaarseweg 501.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×