In debat met Pieter van Woensel

Op uitnodiging van JOVD Leiden e.o. verzorgt wethouder Pieter van Woensel op woensdag 23 november een lezing, gevolgd door een debat. De VVD-wethouder zal onder andere ingaan op studentenhuisvesting, het Leidse uitgaansleven, de gevolgen van een fusie van universiteiten en de campus. Na zijn lezing kunnen de aanwezigen met hem in discussie. Ze kunnen hem vragen stellen, of hun mening voorleggen. Pieter van Woensel studeerde juridische bedrijfswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen, was fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad van Den Haag en is sinds 20 december 2007 wethouder van Leiden.
De lezing is toegankelijk voor alle belangstellenden en vindt plaats in Raadzaal 2 van het Stadhuis. Aanvang 20.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×