Inloopconcert dubbelstudenten met fluitkwartet Reicha, trio Beethoven en Notturno De Michelis

Aanstaande donderdag vindt in de Lokhorstkerk het tweede van een nieuwe reeks inloopconcerten plaats. Het wordt wederom verzorgd door studenten die niet aleen aan de universiteit, maar ook aan het conservatorium studeren. Musici zijn de fluitisten Marloes Stormbroek en Naomi Bikker, Marleen van der Berg (hobo) en Channa Leijsen (viool). Op het programma staan onder andere een fluitkwartet van Reicha, een trio van Beethoven, een Notturno van De Michelis, en een Arabesque van Martinu.

Het concert duurt van 17.00 tot 18.00 uur, de toegang is vrij. De Lokhorstkerk ligt aan Pieterskerkstraat 1. De inloopconcerten vinden daar iedere laatste donderdag van de maand plaats.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×