Jolanda Baak neemt haar oorkonde in ontvangst, foto: www.vakmanvanhetjaar.nl

Leidse onderneemster wordt ‘Vakman van het jaar’

Afgelopen donderdag werd de jaarlijkse verkiezing ‘Vakman van het jaar’ gehouden in Utrecht. Voor de eerste keer sinds de start van deze verkeizingen in 2008, is een vrouw tot ‘vakman’ gekozen, te weten Jolanda Baak van De Stoffenier Meubelstoffering uit Leiden. Baak, die al ruim 10 jaar actief met meubelstoffering, heeft sinds september ‘De Stoffenier’ , (haar eigen winkel/werkplaats) geopend aan de Hooglandsekerk Choorsteeg. Ze is bijzonder trots op haar benoeming: “‘Het is ook erg goed voor de branche dat een oude ambacht zoals meubelstoffering op deze manier onder de aandacht komt. Opvallend is dat er steeds meer vrouwen actief zijn in het vak. Ik ben dan ook erg blij met de prijs.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×