Nieuw sociaal statuut ondertekend door SLS Wonen en BRES

SLS Wonen en huurdersvereniging BRES hebben een nieuw sociaal statuut ondertekend, waarin de rechten en plichten van huurders en verhuurders ten aanzien van sloop en renovatie zijn vastgelegd. Sinds april 2005 was er alleen een sociaal statuut voor onzelfstandige woonruimte; nu is dit aangepast op onze zelfstandige woonruimten. Ook de verhuiskostenvergoeding voor zelfstandige woonruimte is wettelijk vastgelegd en de vergoeding voor tijdelijke uitplaatsing bij onzelfstandige woonruimte. Belangrijk is dat in het nieuwe statuut ook is aangegeven, dat huurders, die gedwongen moeten verhuizen voor de nieuwe woonruimte, een huurprijs in rekening wordt gebracht met eenzelfde percentage van de maximale huur dat men betaalde in de oude woonruimte.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×