Aanstaande zaterdag bezoekt Sint met zijn pieten Winkelcentrum Diamantplein in de Hoge Mors. (Foto: PR).

Swingend Sinterklaasfeest op Diamantplein

De agenda van Sinterklaas is ook in 2011 weer overvol. Toch wil de Sint heel graag ook het Diamantplein bezoeken. Daarom komt hij op zaterdag 26 november naar het gezellige winkelcentrum. In samenwerking met alle betrokken winkeliers is een heel speciaal programma bedacht. Het wordt een swingend feest voor alle kinderen en muzikale ouders mogen uiteraard ook meedoen. Het Sinterklaasfeest op het Diamantplein begint om 11.00 uur. Het begint met Drum Piet, die speciaal met alle kinderen een leuk ritmisch deuntje zal instuderen. Dans Piet zal dan een swingende coole dansles geven op het Sinterklaaspodium.

Ook Sinterklaas komt natuurlijk. Hij wordt welkom geheten en daarna gaat de Sint met alle kinderen een muzikale optocht maken langs de winkels van het Diamantplein. Daarna zal de Sint de prijzen uitreiken van de kleurwedstrijd. Om ongeveer 13.15 uur zitten de festiviteiten erop en gaat Sinterklaas zich voorbereiden op zijn echte verjaardag. Iedereen is  welkom op het Diamantplein vanaf 11.00 uur. Alle kinderen wordt aangeraden om hun (speelgoed) instrument mee te nemen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×