Vier jonge auto-inbrekers gepakt

Gisteravond, rond 20.45 uur, heeft de politie vier jongemannen aangehouden, die verdacht worden van een poging tot auto-inbraak. Het gaat om twee Leidenaren van 19 jaar, een plaatsgenoot van 17 en een 18-jarige man uit Zoeterwoude. Even daarvoor kreeg de politie een melding, dat de vier met een zaklantaarn in een auto schenen aan de Slachthuislaan. Toen agenten poolshoogte gingen nemen, reed een auto hen tegemoet, die de lichten doofde en aan de kant ging staan. In deze auto zaten de vier mannen, die aan het doorgegeven signalement voldeden. Bij controle trof de politie inbrekerswerktuigen aan en een geparkeerde auto aan de Slachthuislaan had braakschade. Het viertal is aangehouden en ingesloten op het politiebureau; de inbrekerswerktuigen zijn in beslag genomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×