Twee vrouwen maken bonje bij horecagelegenheid

In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag zijn een 24-jarige vrouw uit Leiden en een 24-jarige vrouw uit Oegstgeest aangehouden voor mishandeling van een personeelslid van een horecagelegenheid aan de Burgsteeg. De ‘dames’ mochten niet meer naar binnen, omdat het al na 02.00 uur was en pikten dit niet. Ze drongen naar binnen, begonnen met glazen te gooien en sloegen een medewerkster op haar hoofd. De politie werd ingeschakeld om de doorgedraaide vrouwen het café uit te zetten. De verdachten hebben inmiddels een verklaring afgelegd en krijgen een proces-verbaal.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×