Winkeldieven aangehouden met behulp van smartphone

Ook de politie gaat met haar tijd mee en fotografeerde afgelopen zaterdagmiddag twee winkeldieven vanaf een beveiligingscamera en stuurde de foto’s direct via ‘WhatsApp’ naar collega’s. Kort daarna konden een 28-jarige Leidenaar en een 39-jarige plaatsgenoot aangehouden worden. Het tweetal bleek niet alleen drie flessen parfum bij Douglas te hebben gestolen, maar ook nog twee spaarpotten en twee verlichtingssetjes bij de Blokker. De politie maakt proces-verbaal op. Beide verdachten zijn inmiddels weer vrij maar zij zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×