Dr. Cor Winkler Prins verzorgt Leidse Winterlezing

GEA Kring Rijnland organiseert op zondag 4 december weer een Leidse Winterlezing in Naturalis. Spreker is dr. Cor Winkler Prins, die als geen ander het belang van veldwerk kan onderstrepen. Winkler Prins, heeft een halve eeuw veldwerk verricht en een wereldwijde reputatie opgebouwd. In zijn lezing zal hij ingaan op het grote belang van het doen van veldwerk, dat volgens hem de basis is voor creativiteit in de aardwetenschap.

De lezing is gratis (voor niet-leden is een toegangsbewijs van het museum nodig) en vindt plaats in de Cinema van Naturalis om 13.00 uur.

De Leidse Winterlezingen is een serie van vier boeiende lezingen over aarde en klimaat die gehouden worden in Naturalis. GEA Kring Rijnland organiseert deze lezingen voor iedereen met belangstelling voor onze planeet. De sprekers zijn bekende wetenschappers die weten hoe je de nieuwsgierigheid van een breed publiek moet prikkelen. Ze vertellen over hun eigen fascinerende onderzoeksresultaten en soms barre expedities.
Meer info: www.leidsewinterlezingen.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×