'Wonen in weelde’ bijzonder project Haagwijk belicht bij RAP

Op woensdag 30 november wordt bij het RAP Architectuurcentrum een tentoonstelling geopend over het kleinschalige woningproject op Haagwijk. Op een deel van landgoed Duivenvoorde komen zeven kavels beschikbaar, waar geïnteresseerden een eigen woning kunnen (laten)ontwerpen. Naast de kavels is er in het exclusieve project ook ruimte voor enkele appartementen. De toekomstige bewoners wonen straks in een eeuwenoud cultuurlandschap aan de Vliet, met Den Haag, Leiden en Schiphol binnen handbereik. Wonen op Haagwijk is: ‘Wonen in weelde’. Nog dit jaar start de verkoop van kavels en appartementen. Hubert-Jan Henket zal om 20.00 uur een lezing houden over bouwen op een bouwplaats en daarmee de tentoonstelling openen. Meer info: www.rapsite.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×