Leiden krijgt eerste echte kerstmarkt

Voor het eerst krijgt Leiden deze winter een echte kerstmarkt. Niemand hoeft dus meer met de bus naar Duitsland om in bijvoorbeeld Düsseldorf de sfeer te proeven. Behalve dan Frank van Leeuwen van het organiserende Prokwadraat uit Leiden die dit weekend met zijn mensen in Duitsland nog even ideeën gaat opdoen. Op bovenstaande artist impression staat de feeërieke kerstmarkt nog op de Apothekersdijk ingetekend, maar inmiddels is duidelijk dat de kerstmarkt op die plaats niet mogelijk is. De chalets komen nu van 18 t/m 23 december rondom de Nieuwe Rijn. In totaal worden het er een stuk of 20. Daarvan zijn er al 15 verhuurd. Ze worden gemaakt door Bouwbedrijf Leiden, de gemeente draagt flink bij aan de materiaalkosten. (Artist Impression: Prokwadraat).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×