Leiden Road Runners Fonds zoekt goede doelen

Het Leiden Road Runners Fonds is op zoek naar goede doelen. De Leiden Road Runners Club (LRRC) organiseert tijdens elk lustrum een zogenaamde Uitdaging. Tijdens die uitdaging zamelt de club met behulp van allerlei activiteiten, geld in voor het Leiden Road Runners Fonds. Dat fonds levert vervolgens financiële steun aan personen en of instellingen in de Leidse samenleving. Zo is er een bijdrage gegaan naar een bowler die deelnam aan de Europese jeugdkampioenschappen, Muziekvereniging K&G en Centrum 45 in Oegstgeest.

Omdat er binnenkort weer een Uitdaging plaatsvindt, is LRRC op zoek naar goede doelen. Suggesties kunnen worden gemaild naar jankarstens1@gmail.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×