Sfeervolle snuisterijenmarkt voor Brazilië

Op zaterdag 17 december organiseert Kerkelijk Centrum de Regenboog een snuisterijenmarkt voor het goede doel. Er zijn niet alleen kerstspullen en andere snuisterijen te koop, er kan ook worden geluisterd naar muzikale optredens, of worden meegedaan aan een loterij. Ook worden er twee kerstgroepen uit Malawi geveild. De inwendige mens kan genieten van erwtensoep, kerstbrood, warme chocolademelk en glühwein. Christiaan de Witt, die jaren lang een bakkerij in de Kopermolen had, heeft toegezegd appelbeignets te bakken.

Omdat de tafels met snuisterijen goed gevuld moeten zijn, kan iedereen die goed verkoopbare spullen heeft, deze vanaf maandag 12 december in de Regenboog aan Watermolen 1, komen afleveren.

De opbrengst van de markt is bestemd voor een opvanghuis voor kinderen in São Gonçalo en een opvangcentrum voor daklozen in Monjolos. Deze twee doelen zijn aangedragen door kerklid Wim Goossens, die jarenlang als priester in Brazilië heeft gewerkt.

Meer informatie over de markt staat op www.deregenboogmerenwijk.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×