Landschap van Soeliman, foto: PR.

Bijzondere duo-tentoonstelling in Oude Raadhuis

Op zondag 11 december om 16.00 uur wordt de expositie van schilder Ronald Soeliman en beeldhouwer Fransca van Haaster geopend in het Oude Raadhuis van Warmond. Soeliman woont en werkt in het Drentse Zuidlaarderveen en is erg geïnspireerd door het landschap om hem heen. Daarnaast schildert hij ook duinen en zee in frisse, heldere kleuren, in een techniek, die uitermate illusionistisch is. Van Haaster woont en werkt in de Bollenstreek en noemt zich ‘de beeldenfluisteraar’. Naast vrij werk maakt ze ook in opdracht ambachtelijke projecten, zoals onder andere: restauratie van gevelstenen en grafbeelden. Van Haaster: “Wat mij in zowel vrij als ambachtelijk werk boeit is de taal van vorm en beeld. Ik luister naar wat zich wil laten uitdrukken, de taal van de vorm zelf, het spelen met ritme, het gevoel van muziek dat je krijgt als je ogen de vormen in een beeld volgen”.
De expositie is te bezichtigen van woensdag 7 december tot en met zondag 8 januari 2012. Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl  

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×