ZZ Leiden loopt onverwacht verlies op in Zwolle

De basketballers van Zorg en Zekerheid Leiden hebben afgelopen zaterdag in Zwolle een onverwachte nederlaag opgelopen. In het Topsportcentrum werd met 72-68 verloren van Landstede. Er werd over de hele linie slecht geschoten en met een tweepuntspercentage van net 38 en vrije worpen van maar even boven de vijftig procent is het moeilijk winnen. De nederlaag was extra zuur voor Terry Sas. Hij knalde er in totaal zeven driepunters in, waarvan zes in de eerste helft. Vooral door hem kon ZZ Leiden dan ook met een voorsprong de rust ingaan: 32-40.Leiden moest het stellen zonder Jevohn Shepherd, die geblesseerd was. Gisteren stapte de Leidse ploeg in het vliegtuig naar Turkije voor de wedstrijd van dinsdag tegen Besiktas en zaterdag wordt weer een spannende wedstrijd tegen Den Bosch in de Vijf Meihal gespeeld. ( Foto: PR.)

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×