Koninklijke onderscheiding voor Leidenaar Fred van Haasteren

Leidenaar mr. Fred van Haasteren, Executive Vice-President van Randstad Holding, is vandaag door koningin Beatrix benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Van Haasteren ontving zijn lintje tijdens een feestelijk symposium in Diemen ter gelegenheid van zijn afscheid van Randstad. Minister Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid reikte de onderscheiding uit. Sinds 1982 heeft Van Haasteren zich met veel succes ingezet om het ‘uitzendwerk’ een maatschappelijke aanvaarding te geven. In 1996 werd de uitzendovereenkomst als een volwaardige arbeidsovereenkomst erkend en leidde drie jaar later tot de Flexwet.

Op dit moment is Van Haasteren vice- voorzitter van de Europese uitzendbranche Ciet, waarin 30 landelijke uitzendbranches internationaal zijn georganiseerd en tevens lid van het bestuur van de AIESEC, een internationaal platform voor jonge studerenden en pas afgestuurde mensen waarin deze hun leiderschapskwaliteiten kunnen ontdekken en ontwikkelen. 
In 2009 werd hij voorzitter van Leiden Communicatiestad.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×