Leidse raads- en collegeleden twitteren voor Glazen Huis

Morgen stelt de Leidse gemeenteraad die nieuwe gedragscode voor (duo)raadsleden vast. Daarin is als optie ook een twitterverbod opgenomen dat het ongetwijfeld niet gaat halen. Zeker niet nu diezelfde raad 1 december heeft uitgekozen voor een heuze twitteractie voor het Glazen Huis. Voor elke tweet die de raadsleden die dag versturen met de hashtag #raad071, doneren ze vijf euro aan Serious Request. Ook de wethouders doen mee. Of burgemeester Lenferink voor die gelegenheid ook een twitteraccount opent is nog niet bekend.

De twitteractie is de volgen via de website van de gemeenteraad: //gemeenteraad.leiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×