Drie aanhoudingen na mishandeling

In de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag, rond 04.00 uur, heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige jongen uit Den Haag. De jongen werd zonder enige aanleiding in de hal van een uitgaansgelegenheid aan de Breestraat naar buiten geduwd en getrokken door een van de verdachten en vervolgens op de Maarsmansteeg geslagen en geschopt. Toen twee vrienden van het slachtoffer erbij kwamen zijn de drie mannen gestopt en weggelopen. De politie werd gebeld en die kon even later het agressieve drietal, een 22-jarige man uit Den Haag, een 22-jarige Leidenaar en een 19-jarige man uit Leidschendam, aanhouden in een snackbar in de buurt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×